What are you looking for?
Rocamer

6 dècades d'experiència
Al seu costat en els moments difícils

La nostra història

2021

Ene 01

En l’actualitat

En l’actualitat, Rocamer Assegurances compta amb sub-agents a Sant Miquel de les Salines, Guardamar del Segura, Torremendo, El Mirador, San Javier, Los Alcázares i Torre Pacheco i també compta amb oficines d’assegurances a Torrevella, el Pilar de la Foradada i San Pedro del Pinatar.

Ene 01

En l’actualitat

La direcció tracta contínuament d’incorporar nous col·laboradors a l’empresa, tractant d’expandir les fronteres de Rocamer Segurs i la seva quota de mercat.

2019

Ene 01

Inauguració del quart tanatori

Inauguració del quart tanatori

Inauguració del quart tanatori

2016

Ene 01

Inauguració del tercer tanatori

Inauguració del tercer tanatori

S’inaugura el tercer tanatori, a San Javier.

2004

Ene 02

Adquisició d’Associació Europea Companyia d’Assegurances

D’aquesta manera, Rocamer Assegurances va passar a controlar una mica més de l’11% d’aquesta companyia d’assegurances. Aquest canvi va suposar el major punt d’inflexió en la història d’aquesta empresa, després de traspassar tota la seva cartera d’assegurats a aquesta companyia Rocamer comptava amb els ingressos que provenien de la comissió que li corresponia per la seva cartera d’assegurances i al seu torn, era propietària d’un 11% dels beneficis que generava la companyia d’assegurances.

Ene 01

Adquisició d’Associació Europea Companyia d’Assegurances

L’any 2004 Rocamer Assegurances va adquirir, juntament amb altres vuit socis, la totalitat de les accions d’Associació Europea Companyia d’Assegurances. Aquesta companyia d’assegurances, fundada en 1954 a Madrid, es trobava en decadència, havia perdut pràcticament la totalitat dels seus clients i els seus propietaris no volien continuar treballant el ram d’assegurances.

2000

Ene 01

Inauguració del segon tanatori

Inauguració del segon tanatori

S’inaugura el segon tanatori, a San Pedro del Pinatar.

1992

Ene 01

Inauguració del primer tanatori

Inauguració del primer tanatori

S’inaugura el primer tanatori, al Pilar de la Foradada

1982

Ene 02

Agència d’assegurances

D’altra banda, ara és l’empresa de la qual s’encarrega dels sinistres, altes, baixes, modificacions, etc. Podent d’aquesta manera millorar el servei i l’atenció al client i obrir una oficina dedicada a aquests menesters. Aquesta col·laboració va durar més de 30 anys, en els quals Rocamer va experimentar un important creixement en la seva cartera de clients, arribant a tenir una cartera de més de dues mil set-centes pòlisses.

Ene 01

Agència d’assegurances

L’any 1982, un any després de constituir Rocamercom a empresa, Rosendo Mercader conclou la seva col·laboració amb Ocàs Segurs com a cobrador i es vincula a Preventiva com a agent exclusiu per a la zona en la qual treballa, emportant-se amb si totes les pòlisses que posseïa d’Ocàs a Preventiva. Aquest va suposar un dels principals punts d’inflexió en la vida de Rocamer segurs.

1965

Ene 01

Primers anys

No obstant això, en 1965 mor Rosendo Mercaderpare, per la qual cosa Rosendo Mercader fill, es converteix, per primera vegada, al cap del que serà en un futur Rocamer Segurs. Després de la mort del seu pare, renúncia als treballs extra que feia per a dedicar-se per complet a la comercialització de l’assegurança de decessos.

1964

Ene 02

Primers anys

Cal destacar també que no es dedicaven únicament a aquesta tasca, els Mercader també treballaven el camp i també treballaven de carnissers.

Ene 01

Primers anys

Durant els primers catorze anys com a cobradors d’Ocàs Segurs Rosendo pare i fill van fer una bona feina, multiplicant per dues la cartera d’assegurances que cobraven en la zona gràcies a la seva bona reputació en les localitats abans esmentades i sobretot gràcies la seva qualitat de venedors incansables.

1950

Abr 12

Origen de Rocamer

Ells s’encarregaven de cobrar els rebuts dels clients d’aquesta companyia d’assegurances i lliurar els diners en la seva oficina central, que es trobava a Cartagena, a canvi d’una petita comissió d’un 6% sobre l’import dels rebuts que cobraven.

Abr 11

Origen de Rocamer

Origen de Rocamer

L’any 1950 Rosendo Mercader va començar a treballar per a Ocàs Segurs, companyia que comercialitzava l’assegurança de decessos llavors en la zona i que comptava amb una cartera d’al voltant de tres-centes pòlisses, com a cobrador en la zona que comprenia des de Sucina fins a San Pedro del Pinatar al costat del seu fill major, Rosendo Mercader Torres, que en aquells dies tenia deu anys d’edat.

Rocamer
Contacta'ns

Necessites un pressupost?

Ens posarem en contacte amb tu per donar-te la informació que necessites.

 

 

    Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Puede consultar más detalles revisando nuestra Política de cookies