What are you looking for?
Pilar de la Horadada

Tanatori
Pilar de la Horadada

L’empresa familiar Grup Rocamer, veient les necessitats de la Comunitat de Pilar de la Horadada Alacant, va fundar el primer tanatori en 1978, sent pioner en la regió en oferir aquest servei amb àmplies instal·lacions adaptades a la diversitat de mobilitat dels seus clients.

Des de la nostra creació, hem ofert a les famílies serveis funeraris de qualitat, amb la professionalitat i la cura que requereixen aquests moments tan delicats, continuant aquesta adaptació i renovació al llarg dels anys fins a l’actualitat.

Disposa d’unes instal·lacions àmplies, modernes i funcionals que garanteixen la intimitat i el confort en un entorn sobri i pulcre.
Sabem que cada família és especial i diferent, i adaptem els nostres serveis per atendre-la de manera professional i propera.

Serveis funeraris
Tràmits per a cada mort, documentació legal, sanitària, eclesiàstica, cremació o enterrament, cementiri, tanatopràxia, embalsamament, trasllats nacionals i internacionals.
Vehicles
Una flota de moderns vehicles en servei per a realitzar els corresponents trasllats.
Floristería
Servei especial d'arranjaments florals d'alta qualitat.
Catàleg
Taüts, urnes, làpides, joies per a les cendres.
Pòlisses de defunció
Amb preus sense competència, els més baixos de mercat, tenint en compte que Rocamer realitza els serveis en els seus funeràries i fora d'elles.

El nostre centre per dins i per fora

Rocamer
CONTACTE AMB NOSALTRES

Necessita un pressupost?

Ens posarem en contacte amb vostè per donar-li la informació que necessita.

    Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Puede consultar más detalles revisando nuestra Política de cookies