What are you looking for?
San Javier

Tanatori
San Javier

Tercer Tanatori de Rocamer, inaugurat el 28 de desembre de 2016, caracteritzant-sempre per brindar solucions pràctiques en els escenaris on la delicadesa en el tracte amb els familiars dolguts és fonamental.

Compta amb instal·lacions modernes en un espai de 900 m2, dotades de tecnologia de punta, per brindar atenció amb major qualitat a diferència d’altres tanatoris de la competència i oferint una varietat de serveis en el mateix Tanatori.

La nostra intenció oferir el millor tracte fent l’estada de la família còmoda tot i passar per tan difícils moments oferint un tracte transparent i una gestió clara en tots els serveis que s’ofereixen.

Serveis Funeraris
Tràmits en cada defunció, documentació de jutjat, sanitat, església, cremació o inhumació, cementiri, tanatopràxia, embalsamaments, trasllats nacionals i internacionals.
Vehicles
Una flota de vehicles moderns funcionant per realitzar els trasllats corresponents.
Floristería
Servei especial per a arranjaments florals d'alta qualitat.
Catàleg
De arques, urnes funeràries, làpides, joies per a cendres.
Pòlisses de decessos
Amb preus sense competència, els més baixos de mercat, tenint en compte que Rocamer realitza els serveis en els seus tanatoris i fora d'ells.

El nostre centre per dins i per fora

CONTACTA'NS

Necessites un pressupost?

Ens posarem en contacte amb tu per donar-te la informació que necessites.

 

 

    Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Puede consultar más detalles revisando nuestra Política de cookies